Verrassingsontbijt met quiz

Datum activiteit: zondag 7 februari 2021

Op 7 februari 2021 kregen 90 mensen als vervanging van de jaarlijkse Bezemquiz een uitgebreid ontbijt en de opdrachten voor de quiz aan huis geleverd. Pistolets, beleg, croissants, koffiekoeken, … alles erop en eraan en als toemaatje een flesje cava om, weliswaar coronaproved, op het nieuwe jaar te klinken. De reacties achteraf waren over de hele lijn lovend en dus is het organiserend Bezemcomité blij.
Enkele dagen na het ontbijt kregen ook alle leden de quizvragen toegestuurd. In totaal vulden zevenendertig quizzers het antwoordformulier bij de vragen in. Zeventien beantwoordden alle vragen correct en elf hadden ook de schiftingsvraag juist. Zij kregen een prijs.
Ook op de quiz kreeg Het Bezemklokje veel reacties: van ‘Het bezorgde ons plezante koppijn’ tot ‘Het herkennen van de logo’s was een hersenbreker’. Niemand schreef: ‘Het was een makkie!’
Het Bezemklokje hoopt dat we volgend jaar opnieuw ‘in het echt’ kunnen samenkomen, want elkaar zien, ontmoeten en gezellig met elkaar spreken is wat iedereen toch wil.

 

datum_act21: 
zondag, 7 februari, 2021